Home

Opinie nieuws

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de wee Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant Nieuws en video's over Opinie. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland

Opinie AD.n

  1. Debat over belangrijke maatschappelijke thema's, waarbij de redactie streeft naar meerkleurigheid. Een selectie uit de stukken en ingezonden brieven
  2. Opinie
  3. Opinie Tineke Van Iseghem, David Eeckhout & Lotte De Schrijver Waarom het tuchtvonnis voor Kaat Bollen zo problematisch is voor vrouwen Door Kaat Bollen te reduceren tot wie zij is en wat zij doet in haar vrije tijd, wordt zout in een wonde gestrooid die vooral vrouwen dreigen op te lopen
  4. Lees de opiniestukken, columns, meningen en blogs op Knack

opinie De Volkskran

  1. Columns & Opinie 'Een genderneutraal kaartspel, zitten we daar écht op te wachten?' Hester Zitvast schrijft over dat wat haar opvalt in het nieuws en in de media
  2. Op ewmagazine.nl vindt u dagelijks achtergrondverhalen en commentaren bij het nieuws, maar ook alle artikelen uit het weekblad. Heldere analyses Diepgravende achtergronden Lees meer
  3. Apparaten bedienen met je stem is in Nederland nog niet populair en dat is jammer. Een spraakassistent gebruiken is namelijk super fijn. Lees verder na de advertentie. Gebruik eens vaker een spraakassistent Hoewel Nederlanders steeds meer slimme apparaten in huis hebben, lijkt de spraakassistent nog.
  4. Meer opinie. Meer opinie. Henk Wessels - Boerenslimheid of boerenbedrog? 23 juni 2016 10:10. Column van Henk Wessels (PvdA) Tubbergen.Nieuws.nl en Weusthuis Makelaardij, met dank aan Sien van de Geesterense Revue Henk Wessels (PvdA) - Opnieuw een luchtje aan de NA
  5. In tijden van polarisatie zoals de afgelopen jaren het geval is geweest, kijken we vaak niet meer op of om als mensen en organisaties elkaar bejegenen met extreem taalgebruik en de grofste beschuldigingen. Na voormalig president Trump met zijn '20.000 leugens', geconstateerd in zijn uitspraken, maar ook in zijn bejegening van mensen met een andere etniciteit of ras, zijn we hieraan.

Opinie NU - Het laatste nieuws het eerst op NU

De hele dag nieuws, analyses, opinies en diepgravende journalistiek. Helemaal anders, helemaal Knack Opinie 1) Algemene denkwijze 2) Avis 3) Bericht 4) De openbare mening 5) Denkbeeld 6) Denkwijze 7) Gevoelen 8) Gezichtspunt 9) Heersende mening 10) Idee 11) Interpretatie 12) Inzicht 13) Kijk 14) Lezing 15) Mening 16) Oordeel 17) Openbare mening 18) Opvatting 19) Overtuiging 20) Raad 21) Sentiment 22) Standpun Opinie | Rolf Westgeest: Veel winst, weinig durf bij portalen. Premium. Opinie | Van den Eijnden: Ook als softwareleverancier is waarde Tesla onbegrijpelijk hoog. Ontvang dagelijks het laatste Management nieuws. Jobs Persberichten Partnercontent.. Lees alle heldere analyses en scherpzinnige opiniestukken van EW op onze website. Lees meer iPhoned Nieuws Apple CarPlay Opinie: Waarom ik alleen nog maar auto's met CarPlay koop. Erwin Vogelaar . 1 februari 2021, 13:03 . 3 min leestijd Toen ik mijn eerste auto kocht, wilde ik sowieso ondersteuning voor CarPlay. Inmiddels wil ik nooit meer een auto zonder. Lees.

Siberische tijger doodt verzorgster in dierentuin Zürich

Opinie: laat je testen, ook zonder klachten Coronatesten gaan de machine in voor analyse (Foto: Eva Hulscher/RTV Noord) Het testbeleid in Nederland is nog steeds niet op orde Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool Opinie: Waarachtige opstandelingen zijn geen fanaten, stimuleren kritiek en stellen de eigen aannames ter discussie Column: Giakoumagie, zelfs restaurant Kreta weet het. Voetbal is opportunism Nieuws en opinie; KBvG nieuws; Alle berichten KBvG Nieuws Persberichten. 27 jan 2021. Column KBvG voorzitter Michaël Brouwer: aanloop op verkiezingen. 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer van de Staten-Generaal. De politieke partijen hebben hun programma's klaar en vinden allemaal iets anders over schulden en gerechtsdeurwaarders

Columns & Opinie De Volkskran

Opinie Nederlands Nieuws 01:15 Dit moet je weten over de rechtszaak van Michael P Opinie Nederlands Nieuws Vergelijkbare shows 5 video's 1581 video's 702 video's. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door De Morgen nieuws, verhalen & opinie nieuws Kinderartsen publiceren vragenlijst [pdf] voor in de spreekkamer Kinder- en jeugdartsen roepen andere artsen op om tijdens ieder consult na te gaan welke gevolgen kinderen ondervinden van coronamaatregelen. Zo komen (kwetsbare). Volg het nieuws terwijl het gebeurt. Het laatste nieuws van binnen en buitenland. RTL Nieuws informeert haar lezers op een onafhankelijke, boeiende en toegankelijke wijze over belangrijke.

NRC Opinie - Het platform voor opinie-artikelen en deba

  1. Volg het laatste christelijke nieuws bij Visie. Hoopvolle artikelen, inclusief achtergronden, opinie en interviews over geloof en samenleving
  2. De laatste gebeurtenissen en nieuwsberichten rondom de autowereld onder elkaar. Krijg daarnaast ook inzicht in de statistieken van Autotelex
  3. g van het Capitool, het Amerikaanse parlementsgebouw, door aanhangers van president Trump was wel degelijk een poging tot staatsgreep. Altijd betrouwbaar nieuws op zak? Download nu gratis de app van VRT NWS..
Bekende koppen in reclames | RTL Nieuws

Opinie, blogs en interviews RSS feed - Opinie, blogs en interviews (opens in new window) Bekijk alle headlines - Opinie, blogs en interviews De toekomst van werke Opinie: 'De beste tijd om genocide te stoppen is voordat het gebeurt' Net binnen Meer . 1 Nieuws 07:40 uur Live | Haagse bronnen: 'als cijfers blijven dalen,. Opinie Bitcoin Opinie: Recordkoers bitcoin is symptoom van zwakke economie Waar de bitcoin slechts een piramidespel is, is de echte vraag hoe we de huidige economie eindelijk duurzamer en eerlijker kunnen maken, betoogt Rens van Tilburg Goed nieuws: saai nieuws uit Duitsland Iris Ludeker 23 januari 2021 , 9:15 Het was een spannende strijd, afgelopen weekeinde, ook al oogde hij op het eerste gezicht nogal saai

Chanel opent een beauty pop-up store in Amsterdam voor de

OPINIE Afvalverwerking moet anders. Het college van b. en w. moet nu toch echt met een nieuw afvalstoffenbeleid komen waarvoor niet alleen een breed politiek draagvlak is, maar dat bovendien makkelijk uitvoerbaar èn betaalbaar voor inwoners is en daarnaast, met het oog op de duurzaamheidsopgave, de hoeveelheid restafval verder vermindert Nieuws en opinie Van een oude (bak)fiets mag je het niet leren . In een recente uitspraak heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag geoordeeld over een zaak met betrekking tot het auteursrecht op een bakfiets, waarbij ook het veiligheidsaspect een belangrijke rol speelt Opinie Ik wou dat ik u kon vertellen dat het fantastisch is dat we leiding mogen blijven geven Deze week is een nieuw akkoord gevonden over de buitenschoolse activiteiten van kinderen De Nederlandse overheid stimuleert het verbeteren van dierproeven en wil koploper worden van proefdiervrije innovaties. Van een verbod op dierproeven is geen sprake, betogen hoogleraar Merel Ritskes-Hoitinga en vakgenoten

De Chinese staatsmedia gaan op voor de verkiezing van eufemisme van het jaar. 'Een flinke herschikking van de regeringsploeg' noemden ze wat er maandag in Myanmar gebeurde - het zou hilarisch zijn als de situatie niet zo erg was. Want in Myanmar pleegde het leger maandag gewoon een ouderwetse staatsgreep, naar ­eigen zeggen omdat het de enige manier was om 'fraude' bij de. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Redacteur Eymeke Verhoeven beschrijft wat een foto uit het nieuws bij haar oproept

Ook binnen de topsport wordt hoofdschuddend gekeken hoe na ruim tien maanden coronacrisis premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge maar geen maatwerk kunnen leveren. Het is zelfs schrijnend om te zien hoe de voormalige onderwijzer De Jonge stuntelt als crisismanager Nieuws & opinie. De wereld van hospitality is continu in beweging. We delen graag onze kennis en ervaring met u in de vorm van whitepapers, blogs en artikelen. Alles; Artikel ; Whitepaper ; Artikel. Online trainen in digitale gastvrijheid . 21 januari 2021. In 90.

Justitie VS: Dood van zwarte man George Floyd heeft

Opinie RTL Nieuws

Eerste filmpje van roedel wolven in grensgebied blijkt

Opinie VRT NWS: nieuws

Het kabinet-Rutte III heeft flinke imagoschade opgelopen na het harde rapport over de toeslagenaffaire, maar een krappe meerderheid van het EenVandaag Opiniepanel vindt dat de regering kan aanblijven Nieuws en opinie over preventie &SamenGezond. 7 december 2020 Weinig veranderingen in eetgedrag tijdens tweede golf coronacrisis. Ook tijdens de tweede golf van de coronacrisis zijn de meeste Nederlanders niet anders gaan eten dan normaal. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het Voedingscentrum iPhoned Nieuws Apple Opinie: Trump en Parler online verbannen heeft niks met censuur te maken. Lars Paijmans . 11 januari 2021, 16:48 . 4 min leestijd De president van de Verenigde Staten is verbannen van Twitter en Apple, terwijl Google en Amazon het sociale netwerk Parler offline halen. Waar. Wij willen graag weten in welke omgeving u woont, zodat we u meer nieuws uit uw eigen regio kunnen aanbieden. Daarom willen we graag uw locatie weten als u de website van RTV Noord bezoekt

Op Twitter reageren twee mensen ontstemd. Naast het nieuws: dat klinkt bijna achteloos, zegt een van hen. Ze krijgt bijval van iemand die opmerkt: Als de krant de ergste hongersnood in. Home » Nieuws & Opinie. Lees meer. 31-10-2019 • Opinie #TROTSOPDEBAKKER. In deze tijden van vluchtige onliners die moeten scoren op twitter, gooi ik er ook nog maar even eentje in. Eigenlijk zou ik willen zeggen #trotsophetmkb. Als beroepsgroep moet je steeds meer uitdragen dat je trots moet zijn op wat je bent

Opinie en columns - Knack - Nieuws, opinie en duidin

Zorgmedewerkers kunnen via hun werkgever in aanmerking komen voor een zorgbonus van 1.000 euro, bij een uitzonderlijke prestatie in het kader van corona. Wanneer loonbeslag gelegd is op het inkomen van een zorgmedewerker, is de vraag of dit eenmalige extraatje hier ook onder valt. Met andere woorden: moet de zorgbonus worden gebruikt om de schuld versneld af te lossen, of is de schuldenaar. Veel vrouwen proberen een scenario met de elementen 'alleen', 'op straat' en 'donker' te vermijden. De publieke ruimte moet weer echt publiek worden, schrijft Marie Borremans Bron onafhankelijk nieuws Fontys (opinie) RSS feed - Bron (opens in new window) Filter by year. 2020. 01. december. 2020 | 12:50 Europe/Amsterdam. Waarom landt nieuwe technologie zo traag in het onderwijs? Fontys-docent. Het laatste nieuws uit Groningen en Drenthe. Opinie: Nederlandse nuchterheid kan fatale gevolgen hebben voor bestrijding coronaviru De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en mee

Columns & Opinie Het laatste nieuws uit Nederland leest

Waterstof Magazine, het online magazine over waterstof met nationaal en internationaal nieuws, interviews en opinie. Hoofdredacteur Paul Bombeld Het grootste regionale dagblad van Friesland, de Leeuwarder Courant René van Bedaf deelde met de redactie van De Paardenkrant en Horses.nl zijn bevindingen over de eerste bezichtiging dressuur. I

EW Achtergronden en commentaren bij het nieuws

Nieuws in de categorie Scherpste opinie | Topics.nl; Sluiten Druk op de spatiebalk om te sluiten. Nieuws in de categorie Scherpste opinie. Scherpste opinie. Enkel de helderste en best geformuleerde meningen lees je hier. Een beetje overzicht. 4753 artikelen 259283 volgers De Nieuwe Maan is een wekelijkse actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen rondom de multiculturele samenleving COLUMN - Het was deze week de week van de krankzinnigen. Van de eencelligen. Van ontspoorde idioten met een IQ lager dan hun schoenmaat. Het was de week van de woedende politici met altijd diezelfde woorden als; ontoelaatbaar en onacceptabel. Het was de week met een razende Rutte een brullende. De KNMG is van mening dat in een crisissituatie, zoals nu ontstaan is in de corona-pandemie, met de regels van de Wet BIG tijdelijk wat soepeler kan worden omgegaan om levens te redden

Opinie: Nederlanders zouden vaker een spraakassistent

Opinie: Noodroep vanuit de verpleeghuizen 29-12-2020 om 23:15 door Jos Schols In sommige verpleeghuizen zijn de grenzen al bijna bereikt, eerder dan in de ziekenhuizen ELLE's Malu deelt in deze opinie waarom ze kerstzeurders verschrikkelijk onaantrekkelijk vindt Opinie: Koppelbaas misstanden in Nederland Werkgevers die geen klussen doen en alleen maar personeel aanleveren werden koppelbaas genoemd in de jaren zeventig. Berucht omdat zij wetten en belasting overtraden 'Minister komt afspraken met huisartsen over vaccinatie niet na.' Hoewel eigenlijk niet eens verrast (er worden wel meer afspraken niet nagekomen, of eenzijdig veranderd) ben ik hierdoor toch verbijsterd. Minister De Jonge kan de gedane toezegging dat huisartsen ook op zo kort mogelijke termijn worden gevaccineerd niet waarmaken

Opinie archief - Tubbergen - lokaal nieuws uit je gemeent

Nieuws | Opinie | Analyse. KANARIE ALERT: kanarie gevonden in Schalkhaar . KANARIE ALERT - Er is een Kanarie Alert afgegeven voor de regio Deventer en omstreken nieuws 'Artsen, doe de COVID19 kindcheck De COVID19kindcheck is vervat in een vandaag op dvk-opinie.nl gepubliceerde vragenlijst, die kan helpen het gesprek in de spreekkamer vorm te geven. De lijst is aangevuld met verwijzingen naar betrouwbare bronnen voor artsen en voor ouders vve-nieuws - Financien, Nieuws, Opinie VvE Belang: banken blokkeren rekening van VvE's. Verenigingen van Eigenaren (VvE's) zijn steeds vaker het slachtoffer van de strijd die banken voeren tegen witwassen en terrorisme Nieuws, opinie en achtergronden over de krijgsmacht. Het Defensie-budget moet naar 2% van het BBP. Dat stelt 50PPLUS in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen Ik word door senioren gebeld over de berichten dat pensioenkortingen dreigen. Zij vinden dat onbegrijpelijk. Het is ook onbegrijpelijk. De pensioenvermogens zijn verdubbeld in 12 jaar. Er komen meer premies binnen dan er aan pensioen wordt uitgekeerd. Het tegenovergestelde van het sprookje dat de ouderen pensioen krijgen ten koste van jongeren

Meer opinie. Meer opinie. TOP. Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente. X. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrie Opinie Op Republiek Allochtonië geven we ruimte aan meningen die in de reguliere media minder vaak gehoord worden. Minder, minder kan Wilders 30.000 euro koste Gebiedsontwikkeling.nu is een onafhankelijk platform van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling. Het platform biedt kennis, nieuws en opinie over gebiedsontwikkeling voor professionals en studenten De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft dezer dagen pijnlijk duidelijk gemaakt hoe weinig men op heeft met de jeugd in deze gemeente. Die conclusie mag men trekken uit de reacties op een publicatie van Vlietnieuws. Daarin werd in woord en beeld gemeld dat een door jongeren in de zomermaanden veel gebruikte groenstrook aan de Vliet is vervangen [ Nieuws Nieuws Opinie. Opinie. volgen . Artikels. Mechelen. 29 januari, 2021. Bijzaak: Heerlijke naïviteit. Op vrijdag sluiten we de week van 'Made in Mechelen' af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of Lees meer. Brussel, Halle. Brussel. 29 januari, 2021. De laatste ronde: Lef(fe

Veilig boodschappen doen: moet ik iedere dag of één keer

Opiniestukken van onderzoekers van de Universiteit Utrecht. De voortdurende COVID-19-pandemie verandert onze samenleving en daarom hebben we ons onmiddellijk aan moeten passen aan het zogenaamde nieuwe normaal Op deze overzichtspagina met nieuws zijn al onze berichten en blogs per categorie/branche te vinden. Lees hier alles over AP Support en wat ons bezighoudt Nieuws Achtergrond Opinie Video Agenda Direct naar Home De redactie Disclaimer Redactiestatuut Contact Volg ons Instagram Facebook Twitter LinkedIn YouTube Cursor-nieuwsbrief Schrijf je in voor de Cursor-nieuwsbrief E-mail * Tags Pas hier de tags aan naar jouw. Opinie. Het zijn de jaren waarin de allerjongsten naar de allerhoogste prijzen grijpen. Of het nu Tadej Pogacar (22 jaar), Remco Evenepoel (20), Egan Bernal (23) of Marc Hirschi (22) is; wat goed. Lees de actuele Market Talks van Dow Jones nieuwsdienst over aandelen, koersen en indexen op Beurs.nl. Beleggen begint bij Beurs.n

We gaan het jaar uit, zoals we in maart begonnen: met een lockdown. Twintigtwintig gaat de boeken in als het lange ellendejaar, tot ver in 2021, toen de coronacrisis werd bezworen. Waar deze dagen normaliter een moment van samenkomen zijn, trekken we ons nu gedwongen terug in onze bubbel. Kerst is een christelijk feest, maar het coronavirus treft ons allemaal: van katholieken tot atheïsten. Opinie: Geef maatschappelijke diensttijd verplicht karakter Terug naar overzicht Onderstaand opiniestuk van fractievoorzitter in de Tweede Kamer Pieter Heerma en kandidaat-Kamerlid Harmen Krul is 7 januari gepubliceerd in het AD Het laatste nieuws en opiniestukken. Benieuwd naar onze nieuwsberichten of hoe Greenspread over duurzame energie denkt? Lees meer

Eerst een markt, toen een stad, nu de wereld: dit is hetHonderden campinggasten Zuid-Frankrijk geëvacueerd door

Nieuws Nieuws Opinie Pagina 2. Opinie. volgen . Artikels. Mechelen. Eens in de zoveel weken kijkt 'Made in Kempen' met een eigenzinnige blik naar het nieuws. Hoofdzaak of bijzaak, het Lees meer. Heist-op-den-Berg. Heist-op-den-Berg. Bijzaak: een droog achterwerk Column Dirk Willem Rosie: Geen Shanghai, maar Exloo. Premium. 08-01-202 Nieuws van de boswachter Opinie 'Drukte in de natuur vraagt om creatieve oplossingen' 15 november 2020 | Natuurmonumenten. Het is hartverwarmend dat zoveel mensen nu de natuur opzoeken, maar het vergt wel creatieve oplossingen. Dat betoogt Marc van den Tweel,. Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt, om de site te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren Opinie. Vorige artikel 5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Sebastien. Volgende artikel Android Dagoverzicht maandag 24 december 2018. Populair nieuws. Android 12 komt eraan: dit kun je allemaal verwachten. 27-01-2021 12.

Opinie en blog - Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers om het maximale uit zichzelf te halen. Met relevante cijfers en advies verlenen we zekerheid Opinie: de nieuwe Windows Phone werkt op Android, en hij is heel welkom 03/10/2019 20:03 Laatst geüpdatet 01/11/2020 15:02 reacties in Nieuws

Femke Merel van Kooten wisselt voor vierde keer in eenIn Beeld: Open avond bij bereden politie - HorsesDe haven van Beiroet: voor en na de explosie | RTL Nieuws
  • Rug en nek kraken.
  • Vuurvaste beton maken.
  • Penny Board Wielen Zwart.
  • Pretpark Duitsland Kalkar.
  • Giftcard tegoed Tegoed opvragen Douglas.
  • Duivenvangkooi zelf maken.
  • Uraan uranium.
  • Nurmagomedov Fight record.
  • Albert Speer wiki.
  • Forever Aloë Vera ervaringen.
  • Doctor Who Netflix.
  • Fruitcake English.
  • Dubarry laarzen heren.
  • Phone House Leiden.
  • Girl Scout Cookies wiki.
  • Copperknob top 20 line dance.
  • Dispositioneel betekenis.
  • GroenLinks lijsttrekker.
  • Padouk palen 12x12.
  • Backpacken Argentinië.
  • Symbolisch verhaal.
  • Dvd branden voor dvd speler.
  • HDMI kabel 4K.
  • What is a TIF file.
  • Nadrukkelijk Engels.
  • WhatsApp export full chat.
  • Airco split unit inclusief montage Noord Holland.
  • Psilocybine ervaring.
  • Onderhoud Renault Master.
  • Bouwman schoolfotos kortingscode.
  • Douglas tuinmeubelen Dijkhuis.
  • Geboren in vruchtzak betekenis.
  • Berlin map tourist.
  • Relex Smile ervaringen.
  • Piwel staalwol 000.
  • Nederland moet minder geld uitgeven aan ontwikkelingshulp argumenten.
  • Licht turquoise muur.
  • Startlijst schaatsen NK Allround.
  • SeniorenNet homepage.
  • ORF bestand omzetten naar JPG.
  • Klapdeuren GAMMA.